Advices

Wat is 3D 4DX?

Wat is 3D 4DX?

De speciale 4DX-zalen hebben twintig effecten die synchroon lopen met de actie van de film. Waaronder bewegende stoelen, weersimulaties en zelfs geuren! De stoelen bewegen omhoog en omlaag, van links naar rechts en van voor en naar achteren. Deze bewegingen kunnen je bijvoorbeeld het gevoel geven van vliegen of duiken.

Wat is arthouse Tuschinski?

Het volledige Tuschinski Arthouse (bestaande uit drie zalen, de foyer en toiletgroepen) is gerenoveerd in de stijl van het Tuschinski theater. De zalen zijn voorzien van luxe stoelen, tweezitsbanken en het beeld en geluid is gemoderniseerd.

Wat is Pathe arthouse?

Bij Pathé Arthouse ervaar je artistieke films die méér zijn dan vermaak. Goede verhalen die je horizon verbreden, je inspireren en je aan het denken zetten over verschillende thema’s. Maar ook films die adembenemend spannend, heerlijk romantisch of juist grenzeloos grappig zijn.

Heb je een bril nodig voor IMAX?

Voor IMAX 3D voorstellingen heb je een IMAX 3D bril nodig. Deze is te koop voor € 1,75 aan de kassa in de bioscoop. Reguliere 3D brillen zijn niet te gebruiken. Voor IMAX met laser heb je een speciale IMAX met laser 3D bril nodig, deze is te verkrijgen aan de kassa van de bioscoop.

Wat is het verschil tussen IMAX 3D en 4DX 3D?

Het verschil tussen 3D en 4D zit hem vooral in de effecten naast beeld en geluid. In 3D ervaart u alleen geluid en beeld. 3D beelden komen het scherm uit en lijken daarom realistisch, maar 4DX gaat net een stapje verder door al uw zintuigen te prikkelen.

Is 4DX gevaarlijk?

Het is de must-do van het moment: een 4DX film bezoeken in de bioscoop; een intensieve filmbeleving met plotselinge bewegingen. Het is een revolutionaire bioscoopervaring waarbij je de film echt beleeft in plaats van alleen bekijkt. Het kan alleen gevaarlijker zijn dan je denkt…

Is 4DX het waard?

Conclusie. 4DX is een erg leuke toevoeging, al is het vooral een ervaring die werkt voor actiefilms. Het is erg leuk om een keer gedaan te hebben en het voegt zeker iets toe aan de beleving van de film. Kaartjes voor 4DX zijn 18 euro.

Wat is een filmhuis film?

niet-commerciële bioscoop. bioscoop waar over het algemeen alternatieve en niet-commerciële films of films die hun ronde in het commerciële circuit al achter de rug hebben, op een projectiescherm vertoond worden aan een betalend publiek.