Advices

Care este kit de construire a unui gratar de caramida?

Care este kit de construire a unui gratar de caramida?

» Cei de la Brikston pun la dispozitie in magazinele de profil un kit de construire a unui gratar de caramida care cuprinde si un ghid de montaj. Tot ceea ce trebuie sa faceti voi este sa-l asamblati conform schitelor. Daca aveti putina inclinatie spre constructii sau proiecte DIY atunci ar trebui sa fie simplu.

Care sunt instrumentele necesare pentru realizarea unui gratar din caramida?

Materiale si instrumente pentru realizarea unui gratar din caramida 1 apa; 2 pietris; 3 ciment; 4 nisip; 5 caramizi pline; 6 caramizi refractare (samota); 7 scanduri pentru cofraje; 8 bare, corniere si platbande pentru armare; 9 ciocan de cauciuc; 10 lopata; 11 nivela; 12 ruleta de masurare; 13 mistrie; 14 perie de sarma; 15 galeata; 16 mixer pentru mortar; 17 boltari din beton (optional pentru partea de jos a gratarului). More

Cum sa faci un gratar din caramida?

» Gratarele din caramida pot avea diverse forme, culori si functiuni. In ziua de azi exista multe modele si proiecte de gratare simple sau de complexuri de gratar combinat cu plita, cuptor si chiar afumatoare, toate realizate din caramida bruta sau refractara. Cum sa faci un gratar de caramida?

Ce este un gratar de caramida complex?

Ce este un gratar de caramida complex? » Gratarele din caramida complexe, ce includ mai multe sisteme de gatit, pot fi compuse din zona de focar, incapere pentru afumatoare, o zona de gatit cu plita, o zona de blat, dulapuri si altele.